Victoria Dębicka
Dietetyk TMC, szefowa kuchni z 8 letnim doświadczeniem pracy w gastronomii, uwielbia ugotować „coś z niczego” i działać w sposób zero waste, prowadzi warsztaty kuchni 5 przemian
Swoje doświadczenie w gotowaniu i pieczeniu zdobyłam podczas kilkuletniej pracy w gastronomii – w poznańskiej restauracji Geranium VegeKuchnia. Teraz pragnie dzielić się swoim wieloletnim doświadczeniem z resztą świata i pokazać, że można inaczej! Że są proste, zdrowe i szybkie rozwiązania, że odważnie możemy zamieniać poszczególne składniki i szukać alternatywnych rozwiązań w przygotowywanych ciastach / daniach i świetnie się przy tym bawić. Dodatkowo Victoria ukończyła wiele kursów kulinarnych w tym kurs baristyczny podstawowy a od kilku lat jej nowym zainteresowaniem jest holistyczne podejście do zdrowia, dlatego kształci się w tym zakresie. Ukończyła: Kurs dietetyki profilaktycznej i leczniczej wg TCM Agnieszki Krzemińskiej, Praktyczną Dietetykę Medycyny Chińskiej z elementami Medycyny św. Hildegardy Doroty Łapy oraz kurs moskoterapii.