Magdalena Lubiewska
Od 2010 roku zaangażowana w rozwój na rzecz medycyny naturalnej zarówno teoretycznie, jak i praktycznie. Absolwentka UAM, Podyplomowych Studiów Dietetyki i Planowania Żywienia na UP w Poznaniu, Dietetyki Profilaktycznej i Leczniczej wg TCM, Akupunktury w Wielkopolskiej Szkole Akupunktury, uczestniczka licznych kursów i konferencji, dotyczących wpływu żywności, ziół, akupunktury na nasze zdrowie, studentka Akupunktury Stems and Branches, Akupunktury Onkologicznej pod okiem doskonałych nauczycieli takich jak Rani Ayal, Bartosz Chmielnicki czy Yair Maimon. Zainteresowana medycyną komplementarną, łączącą tradycje wschodnie z zachodnimi. Zaangażowana w szerzenie wiedzy na temat wpływu żywienia na profilaktykę chorób onkologicznych, wspomagania pacjentów w chorobach metabolicznych, bezsenności czy menopauzie. Uwielbia prowadzić warsztaty gotowania wg Pięciu Przemian, nieustannie tworząc przepisy lecznicze dzięki wiedzy dietetycznej i ziołowej z zakresu Medycyny Chińskiej.